Har du spørgsmål?
Ring idag på 4026 53 73

Sommereksem hos heste

Sommereksem hos heste giver stor irritation 

I løbet af en sommer har du formentlig set op til flere heste, der står og gnider sig op ad blandt andet hegnspæle. Dette er oftest resultatet af sommereksem hos heste, som mange får sig en omgang af i løbet af sommeren.

Det er en allergisk reaktion, der opstår, når hesten bliver bidt af små insekter såsom myg eller mitter, der overfører spyt gennem biddet.

Heste udvikler en allergi fra spyttet, hvilket resulterer i sommereksem hos heste og dermed den voldsomme kløe.

Få bugt med sommereksem hos heste, så de får ro

Det er muligt at give din hest ro fra sommereksem ved at stoppe den irriterende kløe. Hos Lejre Dyreklinik i Lejre nær Roskilde og Viby tilbyder vi at give din hest et tilskud i kosten med kapslen BioEos.

Det er et velkendt og effektivt produkt, som vi gennem flere år med stor succes har forhandlet til hesteejere.

Ud over dette sunde tilskud kan du også behandle din hest med laser. Denne laserbehandling foregår cirka en gang om ugen, enten hos dig selv eller hos dyrlægen, hvor hesten behandles med rødt og blåt laserlys. Det er dog forskelligt fra hest til hest, hvor mange behandlinger der skal bruges for at slippe af med sommereksem hos heste.

Kontakt din dyrlæge i Lejre, nær Roskilde & Viby 

Mistænker du at din hest har sommereksem? Så kontakt din lokale dyrlæge. Har du spørgsmål omkring sommereksem hos heste, så er det selvfølgelig altid muligt at kontakte os for at få professionel rådgivning.

Vi kan kontaktes på telefon 46481373 eller 40265373. Du kan også sende en e-mail til lejredyreklinik@mail.dk.


Vurderet 4,9 / 5 stjerner på baggrund af over 26 anmeldelser på​ Facebook

Lejre Dyreklinik
Bispegårdsvej 10- 4320 Lejre​
CVR: 15012005