Har du spørgsmål?
Ring idag på 4026 53 73

Behandling af islandske heste finder du her

Lejre Dyreklinik, der er beliggende i området omkring Lejre, Roskilde og Viby, er vi vant til at tage os kærligt af islænderheste.

Vi er meget erfarne inden for behandling af islandske heste og er dermed i stand til at tage os af din hests helbred.​ Du kan være sikker på, at din hest vil modtage kompetent og kærlig pleje så længe vi har ansvaret for den.

Dyrlæge med speciale i behandling af islandske heste

På vores klinik tilbyder vi, udover behandling af islandske heste, blandt andet hestekiropraktik og inseminering på hingstestation samt generel supervison og pleje af din hests helbred.

Vi har derudover specialeret os i behandling af islandske heste, som adskiller sig fra andre typer heste ved at have fem gangarter i stedet for blot de typiske tre.

Af denne grund er det netop vigtigt med professionel indsigt på området. Derfor har vi opnået stor kendskab til blandt andet kiropraktik, maveproblemer, ernæring, reproduktion og hvordan de islandske heste kommer i fol.​​

Den rette ernæring er vigtig for islandske heste

Det er vigtigt at sørge for den rette behandling af islandske heste, og en stor del af dette sker gennem en ordentlig ernæring. Vi har udviklet produktet SALVANA Icelandic Brix, som du kan købe hos os som spande på hele otte liter.

Produktet, der er beregnet til håndfodring, indeholder alle de nødvendige mineraler og vitaminer, og sikrer dermed din hest en sund, men enkel kost.

Hvis du har brug for behandling af islandske heste, så ring til os på telefon 46481373 eller mobil 40265373 for yderligere information. Du kan også sende en e-mail til lejredyreklinik@mail.dk.

Angående rejse til Island

Her er to dokumenter med information inden indrejse til Island. ​

» Inden man medtager brugt fiskeudstyr

» Vejledning i rengøring af udstyr

Se også på www.facebook.com/Lejredyreklinik


Vurderet 4,9 / 5 stjerner på baggrund af over 26 anmeldelser på​ Facebook

Lejre Dyreklinik
Bispegårdsvej 10- 4320 Lejre​
CVR: 15012005