check-mark-button  Jeg sælger kvalitetsfoder til din hund, kat og hest​​

check-mark-button  Jeg sælger plejeprodukter til din hund, kat og hest

Om stutteriet​

Stutteri Oren er et lille stutteri naturskønt beliggende nær Lejre på Midtsjælland ved Ledreborg-skovene. Her bor vi - Sofie Kirk Veistrup, Eldjárn Már Hallgrimsson og Anne Marie Veistrup. Deruover Anders Kirk Veistrup, som er fløjet fra reden. Og så er der jo hundene Froði og Sváva og kattene Freyja og Hudini! Sofie har redet siden hun var ganske lille og har som spæd tilbragt mere tid i en høhæk end i en kravlegård. Hun har som led i skole/ uddannelse været flyttet hjemmefra et par år men bor nu igen hjemme og er igang med at uddanne sig til sygeplejerske. Hun deltager i arbejdet på stutteriet og er aktiv rytter med 2-3 heste på sko.

Eldjárn er tømrer og lystfisker! Han har arbejdet som erhvervsfisker i Island samt med geothermisk energi i højlandet, hvor han arbejdede med at bore efter varmt vand. Han flyttede til Danmark fra Island i 2006 efter at vi havde mødt hinanden et par år tidligere. Han er oprindeligt ikke hestemand - men har redet i sin opvækst og er en habil rytter. Han holder stutteriets maskinpark i orden men er allermest i sit es med en fluestang i en islandsk å. Eldjárn arrangerer om sommeren fiskerejser til Island for små grupper af danske lystfiskere - se næmere under menupunktet "Lystfiskerhjørnet"! Anne Marie er dyrlæge og ligeledes uddannet som kiropraktor for heste og hunde. Har avlet islandske heste i over 25 år – Ikke mange, men gennemsnitligt 2 føl hvert år. Har på forskellig vis været aktiv i Dansk Islandshesteforening- både som bestyrelsesmedlem og som landsholdsdyrlæge. Underviser kommende instruktører i DI-regi etc.

Har været ansvarlig for den veterinære afvikling af WM i Herning 2003 samt to NM´s - og været inviteret til at medvirke i det veterinære team ved WM i Holland 2007.​

Er aktiv rytter og starter konkurrencer. Bedste resultat indtil videre er en bronzemedalje ved DM 2002 i T2 på hesten Blómi frá Dalsmynni. Vi har ikke tidligere haft egen hingst, men har fået vore hopper bedækket hosspændende aktuelle hingste i Danmark og udlandet- og har også haft forskellige hingste til at bedække her hos os, fx Ljósvaki frá Akureyri, Svartur frá Unalæk, Segull frá Skardi og andre. Vi avler primært på kårede hopper- med 1.præmiehoppen Krafla fra Tornen som vores stamhoppe. Derudover har vi importeret hopper med god og avlsfast afstamning.

​Se mere under "Vores Heste"!

Efter at Eldjárn flyttede ind fik vi lyst til at prøve vores chancer som hingteejere, og da min mor, Edith Veistrup fik lyst til at være hingsteejer og dermed sponsor for vores eventyr, begyndte vi at kikke os omkring. Det var Sofie som fandt - og faldt for - den 3 årige hingst Almar frá Ketilsstödum på Island. Han kom til landet i i 2008, 3 år gammel- og er siden er blevet fuldkåret her i Danmark. Se mere om Almar andetsteds på siden! Vi har meget focus på sundheden både gennem udvælgelse af avlsmateriale, gode opvækstvilkår, rigtig fodring og regelsmæssig beskæring og tandraspning.​

Vi tilstæber parasitfrie forhold via foldskifte og samgræsning med får samt overvågning via laboratorieundersøgelser. Vi har vore heste på store arealer og flytter lidt rundt på unghestene så de har oplevet lidt inden de skal i tilridning. Vi driver stutteriet udfra økologiske principper med produktion af eget grovfoder. Fodringen er baseret på godt og rigeligt grovfoder og en afstemning af kraftfodertildelingen udfra de enkelte hestes behov.

​Har du spørgsmål?

Kontakt mig i dag

Udfyld min kontaktformular og jeg vender tilbage inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kundeudtalelser

​Det siger vores kunder

"Super sød og forstående da vi desværre skulle sige farvel til vores gamle kat. Både vi og katten blev der taget sig godt af."​

Tatjana Frimurer

"Vi fik så god betjening, meget dygtig og professionel. Vi følte vi blev godt vejledt og kommer
​helt sikkert igen."​

Tina Korsled

"Professionel, medfølende og dygtig. Både vores hund og os føler os godt taget imod og i trygge hænder. Kan varmt anbefales."​

Helle Korsled

Kundeudtalelser

Se flere anmeldelser på Hentpriser.dk

Billeder fra dagligdagen

Du kan her se forskellige billeder fra min hverdag.

Følg mig på Facebook

Har du lyst til at se mere af mit arbejde? Så følg med på Facebook.

Om klinikken

Lejre Dyreklinik tilbyder en kærlig og kompetent behandling af blandt andet hunde, katte og heste, og jeg vil med glæde hjælpe, så din bedste ven bliver rask igen hurtigst muligt.

Jeg sørger for, at dit kæledyr får den bedste komfort og sikkerhed, når du afleverer det i min varetægt til en behandling eller operation.

Medlem af DDD - din sikkerhed, min styrke (ddd.dk)

stutteri-oren_76​       folkekirkens-noedhjaelp_73

Åbningstider

Mandag​

08.00 - 16.00

Tirsdag​

08.00 - 16.00

​​​Onsdag​

08.00 - 16.00

Torsdag​

08.00 - 16.00

Fredag​

08.00 - 16.00

Lørdag og søndag​

Lukket​

Telefontid og tidsbestilling bedst
​mellem 8.00 og 9.00

Åbent for vagtbesøg: Ring 46 15 15 25

DYRLÆGE ANNE MARIE VESTRUP​

Bispegårdsvej 10,
​4320 Lejre

- Find vej med Google Maps

CVR: 15012005​

Telefon: 40265373

E-mail: lejredyreklinik@mail.dk